top of page

LA SECCIÓ DE RAIERS 

​

L'etapa de raiers és un punt d'inflexió per als minyons, ja que canvien l'escola per l'institut i comencen a decidir sobre la seva vida.

Els raiers, adolescents de 12 a 14 anys, fomentant valors com la responsabilitat, el respecte i la constància comencen a tenir veu i vot en les decisions de la seva unitat.
 
Assumeixen noves responsabilitats i esdevenen així essers més a
utònoms i crítics. Treballant en equip porten a terme projectes propis, potenciant el seu companyerisme i compromís personal.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

​Les Patrulles


La unitat esta repartida en petits grups anomenats patrulles. Cada patrulla està guiada per un Guia i un SubGuia, la funció dels quals és guiar i vetllar per la convivència i empenta de la seva patrulla. Les patrulles i crits dels nostres raiers són:
 

  • Àligues Reials atentes i servicials!

  • Formigues treballadores, formigues amigues, formigues si!

  • Koales xur-xur, Koales amunt!

  • Linx àgils i valents! Linx, forts i persistents!

  • Mussols alcem el vol! Mussols, quan es pon el Sol!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

​El progrés personal


Pertànyer a l'escoltisme de forma voluntària és el primer acte de compromís. Per això, a l'etapa de raiers s'aprèn el compromís per fer la promesa escolta, un compromís per tota la vida.

 
El seu lema "SEMPRE A PUNT", resumeix la importància de la predispisició i voluntat pròpia per realitzar accions simples que impliquin ajuda i suport als altres.

RAIERS:

SEMPRE A PUNT!

bottom of page