top of page

EL GRUP DE PARES 

​

El grup de pares de l'Agrupament és un òrgan de col·laboració vital per al bon funcionament de l'entitat

A l'Agrupament estem oberts a qualsevol tipus de col·laboració. Així doncs, si teniu algun ofici, afició o habilitat que creieu que pot ser útil al Cau i el voleu posar a disposició del cau, no ho dubteu contacteu-nos i apunteu-vos a la llista de col·laboradors!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

​Sortida familiar


Un cop l'any fem una sortida conjunta minyons, caps i pares. Si tens ganes de participa-hi i organitzar-la, no dubtis en contactar amb la comissió encarregada i preparar una sortida fantàstica per a tothom!

PARES:

PEL QUE CALGUI!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

​Escoltisme Adult


Si ets major de 21 anys i vols viure l'escoltisme de primera mà, sense fer de monitor (cap) a l'agrupament, el que busques és la Guilda Rocafort. És un grup d'escoltes adults ubicat a Cardedeu, membre de l'associació d'Scouts i Guies Adults de Catalunya (SIGAC).

Neix del grup de pares del nostre cau com a resposta a la necessitat d'alguns adults de seguir amb l'escoltisme una vegada acabada l'etapa del cau però amb clara vocació d'acceptació; així doncs, si no has sigut mai escolta i ara vols entrar en aquest món, no dubtis en contactar-los!

bottom of page